Mircea Lucescu este tot mai aproape de a scapa de inceperea urmaririi penale dupa accidentul pe care l-a provocat la inceputul anului (pe 6 ianuarie). Informatia a fost confirmata de oamenii legii care au trimis dosarul la Parchet.

Mircea Lucescu Foto: shakhtar.com

"Lipsa plangerii penale ne-a obligat sa dam respectiva solutie", au precizat oamenii legii, conform EVZ. Astfel, procurorul poate dispune sanctiuni doar pentru incalcarea regulilor de circulatie, in timp ce RATB ar putea fi parte civila intr-un posibil proces.

In data de 6 ianuarie 2012, Mircea Lucescu a fost implicat intr-un accident rutier pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti (a fost lovit de un tramvai in timp ce incerca sa intoarca pe dubla linie continua).

Tehnicianul celor de la Sahtior Donetk a fost operat dupa ce si-a rupt mai multe coaste si a avut si un plaman perforat. De-a lungul spitalizarii, Lucescu l-a atacat in mai multe randuri pe vatmanul care l-a lovit: "putea sa ma evite, parca a vrut sa dea peste mine. Nu am incalcat regulamentul, am traversat strada in mod normal".

Politistii de la Rutiera au stabilit ca antrenorul a fost vinovat pentru producerea accidentului.