Iesire nervoasa incalificabila din partea patronului stelist, a doua zi dupa infrangerea de la Enschede (0-1 cu Twente): finantatorul a declarat ca a discutat deja cu un impresar pentru a aduce un alt portar si a declarat ca l-ar vinde la prima oferta pe Tatarusanu. "Bai, vagabondule, tu il iei la misto pe Duckadam? Nu vrei sa stai in cantonamente, dar il iei la misto pe presedintele Stelei?", a fost exprimarea patronului, la Sport.ro.

Becali, un patron nervosFoto: Agerpres

Intre Tatarusanu si Duckadam, relatia nu a fost niciodata perfecta: presedintele clubului a mai criticat cateva prestatii ale portarului, atitudine care nu i-a convenit lui Tatarusanu. Ultimul episod al acestei relatii s-a consumat dupa revenirea echipei din cantonamentul din Antalia: Tatarusanu a refuzat sa ramana o noapte in baza de la Mogosoaia, motivand ca patul este prea mic. Acest episod a ajuns la urechile patronului, prin intermediul presedintelui Helmuth Duckadam.

"Nu vrei sa stai la Mogosoaia, ca e patul prea mic? Il iei la misto pe Duckadam? El facea aluzie ca Duckadam este turnator, asta m-a deranjat!", a adaugat finantatorul echipei, care este convins ca fara greselile lui Prepelita (in tur) si Tatarusanu (in retur), Steaua se califica in optimile Europa League.