Inaintea jocului retur cu Steaua, tehnicianul echipei olandeze Twente Enschede s-a aratat prudent in declaratii: "Nu ne permitem luxul de a subestima Steaua, chiar daca am castigat la Bucuresti. Au o echipa buna si acum o saptamana au demonstrat ca ne pot pune probleme", a spus Steve McClaren, nominalizand si cei 4 jucatori stelisti care i-au atras atentia: Rusescu, Tanase, Tatu si Nikolic.

Deznadejdea lui Nikolic, in jocul tur Steaua vs Twente 0-1Foto: HotNews / Dan Popescu

"Rusescu este un jucator bun, Tanase este mereu imprevizibil pentru ca vine des din stanga in centru, Tatu este un jucator perfect pentru pozitia de atacant retras, iar Nikolic este foarte puternic si alearga extrem de mult" - Steve McClaren, antrenor Twente.

Dintre acesti fotbalisti, Nikolic nu se va regasi in lista de start a bucurestenilor: Ilie Stan urmeaza sa joace cu Rusescu langa Tatu, in ofennsiva, urmand sa il aduca pe Prepelita in pozitia mijlocasului lateral dreapta. Steaua va schimba complet cuplul de mijlocasi centrali: Brandan si Bourceanu (revenit dupa suspendare) urmeaza sa asigure jocul de legatura in constructia echipei bucurestene.

Steaua: Tatarusanu - Martinovic, Chiriches, Geraldo, Latovlevic - Prepelita, Brandan, Bourceanu, Tanase - Rusescu, Tatu.