Ilie Stan, antrenorul Stelei, este convins ca va ramane la comanda echipei, indiferent de rezultatul jocului retur cu Twente Enschede, din Europa League: "Cand am venit la Steaua, patronul mi-a spus ca nu il intereseaza decat campionatul, iar ce realizam in Europa League reprezinta un bonus".

Ilie Stan, indepartat de la VasluiFoto: AGERPRES

Luni seara, tehnicianul si patronul s-au contrat prin intermediul televiziunilor de sport, pe marginea salariului. Finantatorul a avut o reactie nervoasa, declarand initial ca il va demite pe Stan, daca nu castiga la Enschede. Apoi a revenit, plusand chiar: "Si daca pierde in Olanda, Ilie Stan va ramane si ii voi dubla salariul".

Pentru calificarea in optimi, Steaua trebuie sa surmonteze rezultatul din jocul tur: acum o saptamana, la Bucuresti, Twente s-a impus cu 1-0, printr-un gol marcat de Ola John in minutul 53.

"Ne-am pregatit pentru orice, inclusiv pentru prelungiri si lovituri de departajare. Chiar am lucrat aceste lovituri, la ultimele antrenamente", a declarat Ilie Stan la conferinta de presa oficiala, intalnire in care s-a aratat mai nervos ca niciodata la adresa presei.

"Presa este vinovata pentru tot ce se intampla rau in jurul Stelei", este convingerea antrenorului.

Meciul Twente - Steaua se joaca de la ora 20 si va fi transmis in direct de Pro TV.