Steaua si-a diminuat serios sansele de calificare in "optimile" Europa League, ros-albastrii fiind depasiti, scor 1-0, de Twente, pe "Arena Nationala". "Sunt dezamagit, am pierdut acest joc nemeritat. Cu un 0-0 cred ca eram multumiti dupa desfasurarea jocului", a declarat Ilie Stan, tehnicianul formatiei bucurestene.

Ilie Stan, indepartat de la VasluiFoto: AGERPRES

"Sunt dezamagit ca am pierdut acest joc nemeritat. A fost o greseala pe fondul unui dezechilibru intre fundasii centrali. Asta e fotbalul, nu am ce sa le reprosez jucatorilor mei, mai avem un joc si cred ca daca vom reusi sa inscriem datele problemei se vor schimba. Pentru noi era foarte important sa nu luam gol, pentru ca eram siguri ca puteam sa dam. Cu un 0-0 cred ca eram multumiti dupa jocul de astazi (n.r. joi).

Poate l-a prins si un pic in miscare. Cei de la Twente nu prea au avut ocazii astazi, poate in prima repriza la Dananae, dar pot spune ca nu ne-au surprins cu nimic, ba din contra, noi am avut ocazii mai bune, dar din pacate nu am reusit sa inscriem. Si jucatorii erau dezamagiti pentru asta. Eu am incredere in jucatorii mei si cred ca in Olanda putem intoarce acest rezultat" - Ilie Stan, antrenor Steaua Bucuresti.

Returul se va disputa joia viitoare, la Enschede, de la ora 20.00.