​Steaua a pierdut partida tur cu Twente (0-1, contand pentru "16-imile" Europa League), motiv de bucurie pentru presa olandeza. "Steaua nu si-a putut depasi posibilitatile, permitandu-i lui Twente sa plece victorioasa acasa. Coregrafia a fost impresionanta, nu a fost usor sa joci la minus opt grade", au titrat gazetarii batavi, conform Mediafax.

Steaua vs Twente 0-1Foto: HotNews / Dan Popescu

"Golul superb al lui John a adus victoria lui Twente in Bucurestiul inzapezit. Terenul a fost destul de dificil, nu e usor sa joci la minus 8 grade. John a rasplatit convocarea sa la nationala cu o reusita foarte frumoasa" - Het Parool.

"Twente a facut treaba buna. Intr-un Bucuresti inghetat, Twente s-a pozitionat bine in lupta pentru calificare, dupa golul frumos al lui John. Echipa olandeza a trait si momente dificile la ocaziile Stelei" - De Telegraaf.

"Ce gol frumos a reusit John!" - De Trouw.

"Dupa o coregrafie impresionanta dedicata lui Nesu, meciul a inceput, iar Twente a fost pusa sub presiune de Steaua, intr-o atmosfera incendiara creata de fani. Steaua a si avut cateva ocazii. In minutul 53 John l-a executat spectaculos pe Tatarusanu si Twente a trecut la carma. Steaua nu si-a putut depasi posibilitatile, permitandu-i lui Twente sa plece victorioasa acasa" - Elf Voetbal.

"Twente a luat o optiune serioasa pentru calificarea in optimi, pe un stadion invaluit de ger. A fost un meci de lupta, Steaua a avut ocaziile primei reprize, dar nu si-a reglat tirul. John l-a surprins cu un lob de efect pe portarul Stelei, aducand victoria" - RTV Oost.

"John face show si aduce victoria pentru Twente. Twente a avut un meci dificil, victoria s-a conturat greu. Nikolici si Tatu au fost printre cei mai periculosi stelisti, dar Twente si-a revenit pe parcurs" - Voetbal International.