Arsenal a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria participarilor in Champions League, "tunarii" fiind invinsi, scor 4-0, de AC Milan, pe San Siro. "Macar teoretic putem intoarce rezultatul in retur, practic va fi insa aproape imposibil. Oricum, un lucru e clar: mai prost de atat nu putem juca", a declarat Arsene Wenger dupa rusinea traita la Milano.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

"Inainte de orice comentariu, vreau doar sa va spun ca nu ne-am calificat. In Anglia este mereu greu sa obtii un rezultat favorabil, trebuie sa fii la un nivel inalt pentru a putea sa pleci neinvins. Regretul meu este ca am tratat cu superficialitate actiuni clare de gol, ocazii cu care nu te mai intalnesti. Am jucat ca o echipa, s-a vazut ca ne-au revenit unii dintre jucatorii accidentati. Arsenal este o echipa mare, cu fotbalisti de certa valoare, dar miercuri seara Milan a fost mai buna" - Massimiliano Allegri, antrenor AC Milan.

"Teoretic, este posibil sa intoarcem un rezultat precum cel de miercuri seara. Practic insa, va fi foarte greu. Cu siguranta ca vom incerca acest lucru, dar va fi foarte greu. Ne vom stradui sa dam tot ce avem mai bun, nu putem sa jucam mai prost decat am facut-o in acest meci. Nu am reusit sa tinem mingea, le-am oferit spatii, iar rezultatul a fost clar pentru toata lumea. Nu vom mai vorbi despre aceasta infrangere, ne-am luat pedeapsa si vom trece peste" - Arsene Wenger, antrenor Arsenal Londra.