Real Madrid s-a distantat la zece puncte de Barcelona, moment speculat din plin de Jose Mourinho. Tehnicianul "albilor" a aruncat sageti la adresa rivalului catalan imediat dupa victoria cu Levante (4-2). "Un campionat se castiga la puncte, nu la golaveraj. Degeaba bati cu 8-0", a precizat Mourinho.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

"Mai sunt inca multe puncte in joc si multe meciuri de jucat pana la final. Mai sunt 39 de puncte, iar acest lucru se traduce in 13 victorii. Va fi dificil de acum incolo pentru ca vor fi echipe care se vor lupta pentru evitarea retrogradarii si altele pentru cupele europene. Golul lui Cristiano Ronaldo (n.r. al treilea al Realului) a fost unul fantastic, cum putini jucatori reusesc. Un campionat se castiga la puncte, nu la golaveraj. Degeaba bati cu 8-0, asta nu conteaza prea mult.

Trebuie sa fim atenti pentru ca poate interveni o oarecare multumire odata cu acest avantaj. Ne intereseaza sa continuam pe aceeasi linie, sa ne vedem de jocul nostru si sa nu ne intereseze ce fac altii", a declarat Jose Mourinho dupa victoria cu Levante.

"Mai avem de asteptat pana sa sarbatorim titlul. Munca noastra trebuie sa fie pe aceeasi linie" - Cristiano Ronaldo.

Clasament:

1 Real Madrid 58 puncte

2 FC Barcelona 48

3 Valencia 40

4 Levante 32

5 Espanyol 32

6 Atletico Madrid 31 etc.