Barcelona a facut inca un pas gresit in campionat, catalanii fiind invinsi, scor 3-2, in deplasare, de Osasuna. Cu un meci mai putin disputat, Real se afla la sapte puncte in fata echipei lui Guardiola, iar acest avantaj se poate mari duminica seara (cu Levante, pe "Santiago Bernabeu"). "Competitia merge mai departe, distanta fata de Real este mare, dar ne vom bate pana la capat", a declarat Josep Guardiola, antrenorul catalanilor.

Josep Guardiola Foto: fcbarcelona.com

"In acest moment nu ne ramane decat sa jucam cat mai bine meciurile care ne-au ramas pana la finalul sezonului. Pentru noi, competitia merge mai departe. Realitatea este ca suntem la o distanta mare de Real, iar aceasta poate deveni si mai mare dupa confruntarea de duminica seara (n.r. Real - Levante). Cu toate acestea, ne vom bate pana la finalul stagiunii", a declarat Josep Guardiola.

"Am intrat greu in meciul cu Osasuna, acomodarea cu terenul inghetat a durat prea mult. In repriza secunda am evoluat mai bine. La pauza le-am spus baietilor ca nimic nu este pierdut, dar la final nu mi-a ramas decat sa felicit invingatoarea, adica pe Osasuna. Sergi Roberto si Tiago au facut un meci bun", a completat Guardiola.

Real Madrid va intalni, duminica, de la ora 22:30, pe Levante. Meciul se va desfasura pe "Santiago Bernabeu".

Clasament:

1 Real Madrid 55 puncte (-1 joc)

2 FC Barcelona 48

3 Valencia 37 (-1 joc)

4 Levante 32 (-1 joc) etc.