Sentinta pronuntata in cazul suporterului Dragos Enache care a intrat pe gazon in timpul meciului Petrolul - Steaua (din octombrie 2011), lovindu-l pe fundasul stelist George Galamaz: Tribunalul Prahova l-a condamnat la 3 ani de inchisoare, cu suspendare. Sentinta poate fi atacata cu apel. Instanta a mai stabilit ca Dragos Enache sa ii plateasca lui Galamaz despagubiri de 50.000 de lei.

Agresorul, blocat de stelistul MartinovicFoto: Agerpres

Conform purtatorului de cuvant al Tribunalului, citat de Mediafax, Dragos Enache a beneficiat de reducerea limitelor de pedeapsa, prevazuta intr-un articol al Codului de procedura penala, intrucat si-a recunoscut faptele, nu a cerut administrarea altor probe si a fost de acord cu plata despagubirilor solicitate de Galamaz.

Conform DIICOT, Dragos Enache consumase un drog de mare risc - ecstasy - inainte de a intra pe teren, in timpul meciului Petrolul - Steaua, incident care a culminat cu agresarea jucatorului George Galamaz.

Pentru acele fapte, Tribunalul Prahova l-a condamnat joi la 3 ani inchisoare pentru ultra contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice, la doi ani si sase luni inchisoare pentru detinerea de droguri de mare risc in vederea consumului propriu si la 6 luni inchisoare pentru lovire. In final instanta a stabilit pedeapsa cea mai mare, trei ani de inchisoare cu suspendare.