Noua fotbalisti ai campioanei Otelul au fost blocati timp de mai multe ore intr-un tren care trebuia sa-i duca la Bucuresti, garnitura fiind inzapezita langa Buzau. Sergiu Costin, capitanul moldovenilor, a descris momentele grele prin care au trecut pasagerii captivi. "Am fost prinsi intre niste troiene de zapada de ieri (n.r. luni), de la ora 18.00. Nu ne-a adus nimeni mancare, nu a putut ajunge nimeni la noi mult timp".

"Suntem prinsi intre niste troiene de zapada de ieri, de la ora 18:00. Avem in fata un tren care trebuia sa deszapezeasca linia, dar a ramas si el intepenit. Din fericire, avem caldura in tren, avem prize pentru incarcatoarele de la telefon, dar sunt oameni care stau in tren de ieri, de la 6 dimineata.

Nu ne-a adus nimeni mancare, e un viscol cumplit, nu se poate ajunge la noi. Speram sa nu cada liniile electrice. Nu am mai vazut un asemenea viscol pana acum. E o situatie incredibila. Am auzit ca ar veni o locomotiva de la Buzau care sa ne deblocheze. Trenul merge 50 de metri in fata, 50 de metri in spate, ca sa nu inghete", a precizat Sergiu Costin la sport.ro.

Cei noua jucatori sunt urmatorii: Alejandro Viglianti, Cristian Sarghi, Silviu Ilie, Samoel Cojoc, Valentin Munteanu, Cristian Branet, Cornel Rapa, Ionut Neagu si Sergiu Costin. Fotbalistii au plecat din Galati, luni, de la ora 18.10, iar in jurul orei 21.30 au fost nevoiti sa schimbe trenul la Braila, dupa cum informeaza Mediafax.

Dupa multe eforturi, trenul a fost pus in miscare, in directia Faurei. "Din cate am inteles vom ajunge la Galati in cursul serii. Speram ca la Bucuresti sa ajungem maine (n.r. miercuri) cu masinile, daca drumurile vor fi deschise", a precizat Gabriel Viglianti.

Restul fotbalistilor campioanei au putut ajunge la Bucuresti, acestia imbarcandu-se deja intr-o cursa aeriana cu destinatia Spania (vor avea un stagiu de pregatire).