Dupa doua succese (cu Levski si Legia), Steaua a suferit joi seara primul esec in stagiul de pregatire din Antalia: echipa bucuresteana a pierdut cu 3-2 in fata cehilor de la Mlada Boleslav (goluri Nikolic si Machado).

Ilie Stan: "Daca Geraldo are oferta, poate pleca"Foto: Reuters

Steaua a jucat in formula: Tatarusanu - Chiriches, Iliev, Geraldo, Pirvulescu - Chipciu, Tanase, Brandan, Florin Costea - Tatu, NIkolic. In repriza secunda, au mai jucat Martinovic, Lupu, Rusescu, Machado, Radut, Mihai Costea.

Ilie Stan, cu doua saptamani inainte de Twente: "Usor, usor, ducem echipa spre forma cea mai buna, pentru meciul tur cu Twente. Si astazi, am echilibrat efortul, de aceea am facut atatea modificari in distributie. Chiriches a jucat fundas dreapta, pentru ca Dananae a simtit niste dureri si, in plus, am vrut sa il vad si acolo, pe flanc. Machado este un transfer reusit, veti vedea acest lucru in sezonul de primavara".

Antrenorul Ilie Stan a vorbit si despre ultimele discutii privind transferurile: "Din punctul meu de vedere, Geraldo poate pleca, decizia ii apartine patronului(N. Red: Gerlado are o propunere de transfer de la FC Vaslui). Brandan este foarte important pentru echipa, am vorbit cu el dupa ratarea transferului sau in China si cred ca totul este in regula. Este un jucator profesionist, va da Stelei randamentul cu care ne-a obisnuit".