​Mircea Lucescu a continuat, si dupa iesirea din spital, acuzele la adresa vatmanului care l-a lovit in accidentul petrecut pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. Tehnicianul celor de la Sahtior sustine ca nu a incalcat niciun regulament si ca vina ii apartine in totalitate vatmanului. "Sunt singurul care a pierdut din toata aceasta chestie. Nu fac proces sa ma balacaresc. Am traversat strada normal. Eu trebuia sa mor", a precizat Mircea Lucescu la Kanal D.

Mircea Lucescu Foto: shakhtar.com

"Am spus doar atat: ca imi pare rau ca am lovit tramvaiul care stationa. Dar voi n-ati fost acolo, n-ati vazut ce s-a intamplat, nu s-a scris? Daca ar fi fost din vina mea s-ar fi vorbit 4 luni, nu o luna. Ca si-au dat seama ca de fapt e greseala vatmanului in totalitate. Si vedeti ca nici n-am insistat. Am avut prea mare incredere in oameni. N-am dat vina, nu fac proces sa ma balacaresc.

Sunt singurul care a pierdut in chestia asta. Ce sa ma mai judec, ca pe urma veniti voi dupa 20 de ani sa faceti niste acuze... Si asa sunt dupa toata chestia asta, sunt lovit din spate puternic de un tramvai, care n-a vrut niciun moment sa incetineasca sau sa se gandeasca ca eu dadeam prioritate celor care veneau din dreapta.

N-am incalcat regulamentul, am traversat strada in mod normal si pana la urma tot eu sunt vinovat in toata chestia asta, ca am provocat eu accidentul. Daca e posibil asa ceva... Singura mea preocupare este sa ma refac, pentru ca am fost la un pas de moarte. Eu trebuia sa mor... despre asta e vorba! Norocul meu, ca m-au ajutat fizicul, sansa din acel moment. In niciun caz atitudinea oamenilor care erau acolo! Dar astia suntem noi", a declarat Mircea Lucescu (Kanal D).

Raspunsul vatmanului

"Eu sunt multumit ca a iesit din spital, ca e bine, ca totul s-a terminat. Declaratiile dansului chiar nu ma intereseaza, sub nicio forma. E parerea dansului, daca asa considera. Eu ii doresc sanatate si sa fie fericit acolo unde se duce, sa antreneze, sa castige cat mai multe cupe, cat mai multe trofee.

Va dati seama ca, la declaratiile pe care le-a dat si inainte, nu ma mai surprinde nimic! Aveam o cu totul alta impresie despre dansul. Mi-am schimbat-o, e parerea mea, sa fie sanatos! Veniti intr-un tramvai, fara sa se stie cine sunteti, cu camera, cum vreti dvs. Uitati-va in tramvaiul respectiv de cate ori, intr-o zi de lucru, noi - criminalii strazii, cum am fost numiti -, ferim masini care ies la cativa metri de noi. Nimeni nu se duce la serviciu sa omoare lume pe strada sau sa faca alte nebunii", a spus vatmanul Marian Bartoc, intr-o interventie la Kanal D.

Mircea Lucescu a fost internat la Spitalul Universitar Bucuresti dupa ce in ziua de 6 ianuarie a suferit un accident de masina pe bulevardul Vasile Milea din Bucuresti.