Presedintele executiv al FC Rapid Bucuresti, Constantin Zotta, este cercetat de Serviciul de Investigatii Criminale Vaslui sub acuzatia de fals in inscrisuri sub semnatura privata, infractiune pe care ar fi comis-o atunci cand era director general la FC Vaslui, relateaza Mediafax.

Politistii vasluieni ai Serviciului de Investigatii Criminale au declansat o ancheta la clubul de fotbal FC Vaslui care-l vizeaza pe fostul director general al gruparii Constantin Zotta, dupa ce acesta ar fi comis o serie de ilegalitati in documentele clubului.

Cercetarile in acest caz au fost declansate in urma plangerii facute de catre oficialii clubului moldav la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, institutie care a dispus ca cercetarile in acest caz sa fie efectuate de catre Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui.

"Intr-o plangere formulata de reprezentantii SC Sporting Club SA Vaslui, fostul director general Constantin Zotta a fost reclamat pentru intocmirea in fals a unor documente in cadrul clubului FC Vaslui, la dosar fiind atasate de catre club si documentele la care se face referire in sesizare. In consecinta, s-au declansat cercetari pentru a se stabili daca sunt intrunite elementele constitutive ale infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, Mihaela Straub.

Constantin Zotta a ocupat functia de director general al clubului FC Vaslui in perioada iulie - noiembrie 2011, la venirea sa la conducerea clubului moldav semnand un contract valabil pe o perioada de trei ani, care insa a fost reziliat.

In prezent presedinte al clubului Rapid Bucuresti, Zotta a mai fost dat in judecata de catre clubul FC Vaslui la mijlocul lunii decembrie 2011, oficialii formatiei vasluiene de fotbal solicitand in instanta achitarea unor sume de bani de catre fostul director general al clubului.

Presa centrala a anuntat, sambata, ca presedintele FC Rapid, Constantin Zotta, este urmarit penal dupa o plangere depusa de Adrian Porumboiu, fiind acuzat de acesta din urma de fals in acte.