Dupa mai multe infrangeri grele in fata Barcelonei, relatia dintre Jose Mourinho si suporterii Realului s-a deteriorat, tehnicianul portughez fiind fluierat de fanii "albilor" dupa victoria, scor 4-1, cu Athletic Bilbao. Satul de criticile din ultima perioada, Mourinho este hotarat sa plece de la Real la finalul sezonului in curs, informeaza AS.

Jose Mourinho Foto: realmadrid.com

Realul a castigat meciul cu Bilbao (4-1), dar antrenorul nu a fost scutit de fluieraturile fanilor. Nemultumit de infrangerile repetate din meciurile cu Barcelona, publicul de pe "Santiago Bernabeu" a reactionat la adresa lui Mourinho.

"Exista un inceput pentru toate, e prima oara cand sunt fluierat, dar stau linistit. Aici pana si Zidane si Cristiano Ronaldo au fost fluierati. Jucatorii au raspuns prin fotbalul jucat, eu voi raspunde prin rezultate. Nu m-am nascut madrilen, sunt doar profesionist si apar clubul cu care am contract. Nu eu am cerut sa vin la Real, presedintele Florentino Perez m-a sunat. Ma inteleg perfect cu presedintele si cu ceilalti conducatori. Eu imi fac doar treaba", a precizat Jose Mourinho dupa victoria cu Bilbao.

S-a saturat, vrea sa plece de la Real in vara lui 2012

"Mourinho s-a saturat. Dupa cum a asigurat Siro Lopez la Punto Pelota (n.r. o emisiune sportiva), antrenorul madrilenilor s-a schimbat radical in ultima vreme si intentioneaza sa plece de la Real Madrid in 30 iunie. Siro a primit un apel telefonic in emisiune in care i s-a spus ca Mourinho s-a saturat de opozitia presei, care, in opinia lui, este aproape totala. Informatiile ce au aparut din vestiar au fost «cireasa de pe tort», iar decizia este luata", se scrie in AS.