Starea lui Mircea Lucescu este buna, iar medicii au hotarat ca antrenorul poate fi externat luni, a declarat managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Catalin Carstoiu, pentru Mediafax.

Mircea LucescuFoto: shakhtar.com

Mircea Lucescu a continuat recuperarea, evolutia starii sale de sanatate a fost buna, iar daca nu apar alte probleme, in urma evaluarii ar putea fi luata decizia externarii acestuia, declarau, duminica medicii care il ingrijesc.

Acestia precizau ca recuperarea fracturilor dureaza intre 30 si 45 de zile, dar Mircea Lucescu poate sta si acasa in aceasta perioada.

Mircea Lucescu este internat in Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) din 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, in urma unui accident rutier, fiind operat doua zile mai tarziu.

Patronul gruparii Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, l-a vizitat le Mircea Lucescu la SUUB de doua ori, in 8 si 15 ianuarie. Ahmetov a spus ca oricat de mult si-ar dori sa-l ia acasa imediat pe Lucescu, va tine cont de decizia medicilor.

Mircea Lucescu a declarat, joi, pentru site-ul oficial al gruparii ucrainene, ca dupa ce se va recupera in urma accidentului auto in care a fost implicat la inceputul anului, va reveni la volanul unor masini.

Lucescu s-a aratat emotionat de faptul ca in Donetk au aparut panouri de publicitate stradala cu chipul sau si cu mesaje de incurajare. "Pe bune? Nu stiam. Sa fiu sincer, este emotionant. Va multumesc frumos", a adaugat Lucescu.