Patronul echipei de fotbal Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov soseste duminica la Bucuresti, pentru a-l vedea pe Mircea Lucescu: antrenorul se afla inca la Spitalul Universitar, dupa accidentul de masina suferit in urma cu 10 zile. Ahmetov a mai venit si lunea trecuta in Capitala, cand a reusit sa vorbeasca cu tehnicianul care se ocupa de comanda echipei sale.

Rinat AhmetovFoto: shakhtar.com

Conform medicilor de la Spitalul Universitar, refacerea lui Mircea Lucescu decurge fara complicatii. Si in aceste conditii, tehnicianul nu poate reveni imediat in Ucraina, pentru a conduce echipa in returul campionatului.

Cotidianul CanCan a publicat in editia de duminica o varianta surprinzatoare: Rapidul si Sahtior ar putea face schimb de antrenori, pana la refacerea completa a lui Mircea Lucescu. Conform acestui scenariu, fiul Razvan ar urma sa pregateasca pe Sahtior, iar Mircea ar urma sa coordoneze Rapidul, tinand cont de faptul ca pentru recuperare trebuie sa ramana in Bucuresti.

Update: Vizita lui Ahmetov a eliminat aceasta eventualitate - "Il asteptam pe Mircea sa se refaca, Razvan are multa treaba la Rapid", a declarat Ahmetov.