AC Milan si PSG au ajuns la un acord in privinta transferului atacantului Alexandre Pato la Paris, conform Gazzetta dello Sport. Astfel, brazilianul va ajunge la echipa franceza in schimbul sumei de 35 de milioane de euro. "Vreau sa raman la Milan", a precizat jucatorul pentru site-ul oficial al gruparii din Serie A.

Alexandre Pato Foto: acmilan.com

Jurnalistii italieni vorbesc despre o intelegere valabila pentru urmatoarele trei sezoane si jumatate, Pato urmand sa aiba un salariu anual intre 6 si 7 milioane de euro.

Ultima oferta a lui PSG a fost de 28 de milioane de euro, plus alte sapte milioane bonus.

In varsta de 22 de ani, Pato a precizat pentru site-ul oficial al italienilor ca nu isi doreste sa plece de la Milano. "AC Milan este casa mea, vreau sa imi continui cariera in rossonerro. Am cucerit primele doua trofee si vreau sa contribui la urmatoarele victorii", a precizat Pato.

Ramane de vazut daca dorinta jucatorului va anula intelegerea dintre cele doua echipe.

Pato a sosit la AC Milan in anul 2007, atacantul reusind sa inscrie 51 de goluri in 111 meciuri in tricoul campioanei Italiei.

In alta ordine de idei, AC Milan este foarte aproape de a-l transfera pe Carlos Tevez, jucatorul celor de la Manchester City. Adriano Galliani, administratorul delegat al italienilor, se afla la Londra, acolo unde negociaza mutarea "Apasului" pe San Siro.