Barcelona a remizat in derbiul cu Espanyol, rezultat in urma caruia campioana Europei se afla la cinci puncte in spatele liderului din Primera Division, Real Madrid. "Stim ca avem si noi limitele noastre. Cinci puncte sunt prea multe, iar Madridul joaca foarte bine", a precizat Carles Puyol in legatura cu duelul dintre Barcelona si Real pentru titlul din Spania.

Barcelona, la antrenament Foto: fcbarcelona.com

"Stim ca avem si noi limitele noastre. Cinci puncte sunt prea multe, iar Madridul (n.r. Realul) joaca foarte bine. Asta nu ne impiedica insa sa dam totul pe teren pentru a deveni campioni. Este o mare provocare pentru noi sa depasim Realul in clasament. Ce trebuie sa facem in acest moment? Sa ramanem concentrati pe ceea ce trebuie sa facem, pe munca noastra. Nu putem sa controlam arbitrajul, e uman sa se intample erori. Nu trebuie insa sa facem o scuza din acest lucru.

Guardiola este foarte important pentru noi, in fiecare zi invatam cate ceva de la el. Din punctul meu de vedere, este cel mai bun antrenor din lume, iar acest lucru a fost recunoscut la gala de la Zurich. Sper sa ramana mult timp la Barcelona. Ii vom urma sfaturile pentru a reusi sa castigam cat mai multe trofee", a declarat Carles Puyol, fundasul Barcelonei, intr-o conferinta de presa.

Etapa viitoare:

Mallorca - Real Madrid

Barcelona - Betis Sevilla

Clasament Primera Division:

1 Real Madrid 43 puncte

2 Barcelona 38

3 Valencia 34

4 Levante 30

5 Osasuna 26

6 Malaga 25

7 Sevilla 24 etc.