Cu toate ca se afla pe lista mai multor echipe puternice de pe Batranul Continent, Cristi Chivu va ramane la Inter pana in vara lui 2012, dupa cum a confirmat agentul jucatorului pentru presa italiana. "Cristi va ramane la Inter pana la finalul sezonului. Ce va fi, vom mai vedea", a declarat Victor Becali, citat de tuttomercatoweb.com.

Cristi ChivuFoto: Inter.it

"Chivu mai are sase luni de contract si va ramane la Inter Milano pana la finalul sezonului. In vara vom vedea ce va fi. Nu am primit nicio oferta de prelungire a intelegerii pana acum. O echipa care doreste sa prelungeasca un contract vine cu o oferta cu un an inainte de expirarea intelegerii. Inter nu a facut-o. Nu pot sa spun nimic despre un eventual transfer la Napoli, deoarece nu m-a contactat nimeni de acolo", a declarat Victor Becali pentru tuttomercatoweb.com, conform Mediafax.

In ultima perioada, in presa italiana au aparut mai multe zvonuri conform carora echipe precum Napoli, Real, Milan si Ajax ar fi interesate de Cristian Chivu.

Stefan Radu, in continuare la Lazio

"Stefan Radu va ramane cu siguranta la Lazio. Dar daca va veni o oferta interesanta pentru club putem analiza. Radu se simte foarte bine la Roma", a conchis Victor Becali.