Rinat Ahmetov este asteptat sa vina la Bucuresti in cursul zilei de duminica, patronul echipei Sahtior urmand sa-l viziteze pe Mircea Lucescu la Spitalul Universitar, conform gsp.ro. Tehnicianul roman a fost internat de urgenta, vineri, dupa ce a suferit un accident de masina pe bulevardul Vasile Milea din Bucuresti.

Srna, Lucescu si Ahmetov, la ora castigarii Cupei UEFAFoto: AGERPRES

Pe langa Ahmetov, la Bucuresti va mai sosi si Artur Gluscenko, medicul formatiei Shatior.

Medicii au anuntat, sambata, ca lui Mircea Lucescu i-a fost facut un drenaj intrucat cantitatea de sange din cavitatea toracica a crescut, insa nu au aparut alte complicatii, iar la acest moment nu se pune problema unei interventii chirurgicale.

Purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Bogdan Popescu, si seful Sectiei de Terapie Intensiva a unitatii medicale, Elena Copaciu, au anuntat ca starea de sanatate a antrenorului echipei Sahtior Donetk este stabila, singura modificare aparuta in ultimele ore fiind ca lui Mircea Lucescu i-a fost facut un drenaj dupa ce cantitatea de sange din cavitatea toracica "a crescut putin", transmite Mediafax.

Medicii au precizat insa ca recuperarea va fi una de lunga durata, pentru vindecarea fracturilor costale fiind necesare, in mod normal, 30-40 de zile.

Totodata, medicii au informat ca toti parametrii cardiaci in cazul antrenorului sunt in limite normale.

Mircea Lucescu a suferit un accident de circulatie in cursul zilei de vineri, pe bulevardul Vasile Milea din Bucuresti. Dupa ce a fost descarcerat, antrenorul roman a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar.

Conform primelor investigatii, Lucescu a suferit un traumatism toracic sever, are cateva coaste rupte si sange in cavitatea toracica.