Echipa de fotbal Steaua a anuntat joi ca l-a recrutat pe Ovidiu Dananae, 26 de ani, fundas dreapta. Conform site-ului oficial al Stelei, Dananae a semnat un contract pe o durata de patru ani si jumatate.

Dananae, jucator consacrat la Universitatea Craiova, a evoluat in ultima jumatate de an (dupa dezafilierea oltenilor) la Tom Tomsk, in Rusia.

"Sunt fericit ca s-a realizat pana la urma acest transfer", a declarat Dananae pentru site-ul Stelei: "Am venit cu sufletul deschis si sper sa ne indeplinim toate obiectivele".

Anterior semnarii contractului, presa sportiva a publicat speculatii potrivit carora jucatorul ar avea in continuare probleme medicale, dupa ce s-a accidentat grav, in 2010, la debutul sau in echipa nationala (intr-un meci cu Ungaria). Dupa testele comandate de echipa medicala a Stelei, administratia a primit acceptul pentru perfectarea actelor.

Este al treilea transfer finalizat al Stelei in intersezon, dupa ce a reusit recrutarile lui Chipciu (fost la Brasov) si Parvulescu (fost la Medias).