Intr-o perioada in care se pregateste sa castige cel de-al treilea Balon de Aur din palmares, Lionel Messi este criticat de Hugo "Loco" Gatti, fost portar al nationalei Argentinei. "Daca ar fi jucat pe vremea lui Pele sau Maradona, Messi ar fi fost rezerva, informeaza ibericii de la Sport.

Lionel Messi, in tricoul ArgentineiFoto: AGERPRES

"Cel mai mare fotbalist din lume este Pele, fara discutie. Apoi vin Di Stefano, Cruyff, Diego Maradona. In vremea lor, Messi sigur nu avea loc sa joace, ramanea pe banca. Niciunul dintre jucatorii de la FC Barcelona, de care se spune ca este cea mai buna echipa din lume, nu ar fi fost titulari pe vremea lui Maradona sau Cruyff", a precizat Hugo Gatti, citat de Sport, conform Mediafax.

De critici nu a scapat nici Neymar, unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori ai Braziliei in acest moment. "Este o rusine sa-l vezi pe cel de care se spune ca este cel mai bun jucator din America de Sud cerandu-i tricoul lui Messi", a completat Gatti.

Oricine poate antrena actuala echipa a Barcelonei

Gatti a vorbit si despre posibilitatea ca Josep Guardiola sa plece de pe banca tehnica a Barcelonei, fostul international nu se teme insa pentru soarta catalanilor. "Cu acesti jucatori si eu pot sa fiu antrenor", a conchis Gatti.

Nascut pe 19 august 1944, Hugo Orlando Gatti a evoluat de-a lungul carierei la Atlanta, River Plate, Gimnasia La Plata, Union Santa Fe si Boca Juniors. A imbracat tricoul nationalei Argentinei de 18 ori, in perioada 1966-1977.