Steaua a incheiat stagiunea cu o victorie la limita in fata Vointei Sibiu, 1-0. Unicul gol al intalnirii a fost marcat de Iliev, in minutul 37. Sibienii au avut o bara in finalul primei reprize (Popa, 40) si au dominat partea secunda, cand acelasi Popa si Dalbea, de doua ori, l-au intins serios pe portarul Tatarusanu.

Ilie Stan, antrenor SteauaFoto: AGERPRES

"Azi am avut sansa de a arata ca jucam fotbal. Stiam ca Steaua vine obosita dupa meciul cu Larnaca si am vrut sa profitam. Avem o problema pe care inca nu am rezolvat-o: nu marcam. In pauza competitionala, sper sa gasim solutia", a spus directorul sportiv al sibienilor, Sandu Tabarca.

"Echipa a fost obosita dupa calificarea in Europa League, am avut mai multe probleme de lot. Am castigat italieneste", a declarat Ilie Stan, antrenorul Stelei, dupa jocul care s-a disputat pe Arena Nationala, in fata a 10.000 de suporteri.

Stan a criticat public prestatia fratilor Costea: "Sper sa inteleaga totusi ca joaca la Steaua. Nu au avut nicio contributie la jocul de astazi". Mihai Costea a fost titular si a avut o sansa de a marca in minutul 45. Florin Costea a intrat la pauza, in locul lui Bicfalvi, dar nu a avut nicio prezenta ofensiva notabila.

"O sa avem liniste la echipa, cu aceste trei puncte. Nu am jucat prea bine, dar eram obositi fizic si mental dupa calificarea in Europa League. Sunt multe puncte fata de primul loc, 8, dar daca jucam cum trebuie vom avea sansa noastra la titlu", a spus fundasul Novak Martinovici.