Gabi Balint a parasit banca tehnica a nationalei de fotbal a Moldovei, despartirea de fostul international roman fiind confirmata de catre site-ul oficial al Federatiei de Fotbal din Moldova. "S-a incercat negocierea unei prelungiri, dar din anumite motive nu s-a ajuns la un acord", a precizat sursa mai sus mentionata.

Gabi BalintFoto: AGERPRES

"Contractul dintre Federatia Moldoveneasca de Fotbal si antrenorul selectionatei Moldovei, Gabi Balint, a luat sfarsit. S-a incercat negocierea unei prelungiri a contractului, dar din anumite motive nu s-a ajuns la un acord. FMF ii aduce sincere multumiri lui Gabi Balint pentru lucrul depus la echipa nationala a Moldovei pe parcursul anilor 2010-2011 si ii doreste mult succes in viitor in cariera de antrenor. Numele noului selectioner urmeaza sa fie anuntat de catre Comitetul Executiv al FMF", se arata in comunicatul Federatiei de Fotbal din Moldova, conform Mediafax.

Gabi Balint (48 de ani) a fost numit selectioner al Moldovei pe 19 ianuarie 2010. Cu fostul international roman pe banca, nationala de fotbal din Moldova a incheiat pe locul 5 preliminariile pentru EURO 2012, cu noua puncte acumulate (trei victorii si sapte infrangeri).

Grupa E, clasament:

1 Olanda 27

2 Suedia 24

3 Ungaria 19

4 Finlanda 19

5 Moldova 9

6 San Marino 0.