Dinamo Bucuresti s-a impus la limita pe terenul lui FCM Targu Mures, 1-0, printr-un penalty transformat de Marius Niculae (min. 50), dupa o faza contestata de echipa gazda. Dupa acest succes, Dinamo va ierna pe prima pozitie a clasamentului, cu un punct peste CFR Cluj (castigatoare sambata cu 1-0 pe terenul Astrei Ploiesti).

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor din Targu MuresFoto: AGERPRES

"Sunt foarte suparat pentru modul in care a arbitrat Alexandru Tudor aceasta partida: la penalty, nici macar nu exista contact. Dar nu este vorba neaparat despre acea faza, cat despre intreaga tendinta de a conduce partida. I-am zis lui Tudor ca Dumnezeu ne judeca pe fiecare, dupa fapte. Am fost executati" - Robert Ilyes, FCM Targu Mures.

"Am fost departe de faza, nu am vazut ce s-a intamplat la acel penalty. Oricum, eu nu prea comentez arbitrajele. Sunt fericit pentru acest succes, am ramas pe primul loc, la finalul unui sezon foarte bun. Eu si echipa vrem sa dedicam aceasta victorie lui Cornel Dinu care trece prin momente foarte grele. Nu stiu cat il bucura aceasta victorie, acest loc 1, dar vrem sa stie ca ne gandim la el si suntem alaturi de el" - Liviu Ciubotariu, antrenor Dinamo.