Ilie Stan a vorbit despre partida pe care Steaua o va disputa impotriva celor de la AEK Larnaca (miercuri, ora 22.05, in Grupa J a Europa League), tehnicianul fiind de parere ca ros-albastrii se pot impune doar daca vor avea aceeasi determinare si dorinta de victorie aratata in ultimele trei jocuri. Pentru a se califica in 16-imile Europa League, Steaua trebuie sa invinga pe AEK Larnaca, in timp ce Maccabi Haifa nu trebuie sa castige in fata celor de la Schalke.

Ilie Stan Foto: Reuters

"Daca echipa va avea aceeasi determinare si dorinta de victorie ca in ultimele trei jocuri, eu cred ca vom castiga. Depinde numai de modul in care vor intra pe teren si de modul in care vor respecta ceea ce discutam.

Pana in acest moment am reusit doar sa aducem publicul la stadion, dar trebuie sa ne realizam si obiectivele, sa facem performanta. AEK Larnaca este o echipa foarte puternica si organizata, mai ales ca au si schimbat antrenorul de curand. Eu ma bazez pe dorinta jucatorilor de a se califica.

Le voi cere sa se concentreze la ceea ce au de facut pe teren, si sa nu se gandeasca la meciul de la Haifa. Am discutat cu Marica si dupa jocul din Germania si mi-a spus ca nu se pune problema sa mearga in Israel in vacanta", a declarat Ilie Stan in cadrul unei conferinte de presa.

Partida Steaua - AEK Larnaca va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews.ro, miercuri, de la ora 22.05.

Grupa J, ultimele meciuri:

Steaua - AEK Larnaca

Maccabi - Schalke 04

Clasament:

1 Schalke 11 puncte

2 Maccabi 6

3 Steaua 5

4 AEK Larnaca 5.

Programul caselor de bilete:

Luni: 11-18

Marti: 11-18

Miercuri: 11-18

Preturile biletelor:

Peluze (inel inferior): 15 lei

Peluze (inel superior): 10 lei

Tribuna a II-a (inel inferior): 30 de lei

Tribuna a II-a (inel superior): 20 de lei

VIP 3: 50 de lei

VIP 2: 75 de lei

VIP 1: 100 de lei.