Otelul va disputa in aceasta seara ultima partida din Champions League, faza grupelor, campioana Romaniei urmand sa intalneasca, in deplasare, pe Benfica. "Am castigat multa experienta in cele cinci meciuri de pana acum, putem sa facem un meci mare cu portughezii", a precizat Sergiu Costin, capitanul galatenilor. Meciul Benfica - Otelul va fi in direct pe TVR1 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 21.45.

Foto:

"Nu am venit sa facem turism sau shopping la Lisabona. Am castigat multa experienta in cele cinci meciuri de pana acum. Cred ca putem sa facem un meci mare cu Benfica" - Sergiu Costin, capitan Otelul Galati.

"Nu exista nicio presiune pe Otelul. Este o mare performanta ca am ajuns pana aici, nu se poate pune problema sa iesim cu capul plecat din competitie. Va fi un meci foarte greu, e de ajuns sa ne uitam la clasament. Benfica n-a castigat niciun meci disputat acasa in grupa, asa ca va da totul pentru a obtine victoria. E o echipa puternica, e liderul grupei, dar trebuie sa speram la un rezultat bun. N-am avut noroc in meciul de la Bucuresti cu Benfica, o formatie mult mai experimentata"- Dorinel Munteanu, antrenor Otelul.

"N-avem sanse la calificare, dar avem sanse sa ne mai spalam din pacate. N-am jucat rau pana acum, insa s-a simtit lipsa de experienta. Ultima impresie conteaza" - Marius Stan, presedinte Otelul.

"Ma astept sa intalnim un adversar hotarat sa castige niste bani. Otelul nu mai are nimic de pierdut" - Jorge Jesus, antrenor Benfica.

Echipe probabile:

Benfica: Artur - Amorim, Jardel, Garay, Emerson - Javi Garcia, Witsel - Matic - Gaitan, Nolito - Cardozo (cpt). Antrenor: Jorge Jesus.

Otelul Galati: Grahovac - Ilie, Costin (cpt), Perendija, Rapa - Giurgiu, Filip, Neagu - Paraschiv, Pena, Antal. Antrenor: Dorinel Munteanu.

Grupa C

FC Basel - Manchester United ("St. Jakob-Park")

Benfica - Otelul ("Estádio do Sport")

Clasament:

1 Benfica 9

2 Manchester United 9

3 FC Basel 8

4 Otelul Galati 0.