Sahtior a castigat partida din deplasare cu APOEL, scor 2-0, reusind sa-si treaca in cont singura victorie din actuala editie a Champions League. Cu doar 5 puncte acumulate, echipa pregatita de Mircea Lucescu a parasit prematur cupele europene. "Meritam o soarta mai buna, dar fotbalul nu este intotdeauna corect. Sunt foarte dezamagit ca nu am reusit sa mergem mai departe, mai ales ca am jucatori valorosi in echipa", a declarat tehnicianul roman.

Mircea Lucescu Foto: Reuters

"Sunt foarte multumit de rezultat si de modul in care au evoluat baietii. Au urmat foarte bine instructiunile, iar rezultatul a fost cel corect. Meritam o soarta mai buna in cupele europene, dar fotbalul nu este intotdeauna corect. Am platit scump pentru greselile noastre. Sunt foarte dezamagit ca nu am reusit sa mergem mai departe, stiu ca jucatorii mei sunt valorosi.

Faptul ca am avut 50 de suturi la poarta castigatoarei grupe spune multe. De asemenea, meciul acesta a aratat ca nu exista nicio diferenta intre fotbalul din Est si cel din Vest. S-a vazut ca atunci cand arbitrii isi fac treaba, Sahtior joaca fotbal. Vom face o analiza dupa aceasta ratare a calificarii, dar Sahtior ramane o forta. As vrea sa-i felicit pe jucatorii, antrenorii si conducatorii celor de la APOEL. Voi fi suporterul lor in fazele urmatoare" - Mircea Lucescu dupa victoria cu APOEL (scor 2-0).

Grupa G

FC Porto - Zenit 0-0

APOEL - Sahtior Donetk 0-2 (Luiz Adriano 62, Selezniov 78)

Clasament:

1 APOEL 9 puncte

2 Zenit 9

3 FC Porto 8

4 Sahtior 5.