FC Vaslui poate ajunge, in premiera, in primavara cupelor europene in cazul unui succes in partida cu Lazio. In tur, echipa lui Viorel Hizo a reusit o remiza pe Olimpico (2-2), dar astazi spera la o victorie. Partida de totul sau nimic pentru galben-verzi va fi in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews.ro de la ora 22.00.

Viorel HizoFoto: AGERPRES

"Nu stiu sa joc pentru remiza. Daca iese remiza in urma jocului pe care-l prestam, inseamna ca este bine si mai avem o sansa. Insa nu stiu secretul prin care sa joci si sa obtii remiza. Pentru Vaslui si pentru mine ar fi extraordinar sa nu pierdem acest joc" - Viorel Hizo, antrenor FC Vaslui.

"Imi doresc o victorie, sa nu mai avem emotii la Zurich, in ultima etapa. Avem o trupa capabila sa faca meciuri mari in fata celor cu traditie si care nu refuza jocul, dovada si partida cu Sporting Lisabona. Cred in sansa noastra si simt acest lucru si la colegi" - Lucian Sanmartean, mijlocas FC Vaslui (gsp).

Echipe probabile:

Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavljevic - Pavlovic, Zmeu - Buhaescu, Adailton, Sanmartean - Temwanjera.

Lazio: Marchetti - Konko, Biava, Diakite, Stefan Radu - Cana - Gonzalez, Hernanes, Lulic - Klose, Cisse.

Meciurile zilei (de la ora 22.00):

Sporting Lisabona - FC Zurich

FC Vaslui - Lazio

Grupa D, clasament:

1. Sporting 9 puncte (6-2)

2. Lazio 5 (5-5)

3. Vaslui 5 (5-6)

4. FC Zurich 2 (3-6)

Ultima etapa, 14 decembrie:

FC Zurich - FC Vaslui

Lazio - Sporting.