Federatia Romana de Fotbal a anuntat, in cursul zilei de miercuri, ca toate cele 20.000 de bilete destinate romanilor pentru finala Europa League din 2012 au fost vandute. Ultimul act al competitiei se va disputa pe "Arena Nationala", in data de 9 mai.

Arena Nationala din BucurestiFoto: Reuters

"In jurul orei 21.00 a zilei de marti, 29 noiembrie a.c., a fost epuizata cota de 20.000 de bilete de intrare, alocata de UEFA pietei romanesti, pentru finala UEFA Europa League, editia 2011-2012, programata la data de 9 mai 2012, pe Arena Nationala din Bucuresti.

In situatia in care, pana pe 18 decembrie a.c. (data incheierii oficiale a vanzarii de bilete pe teritoriul Romaniei), vor aparea anulari de comenzi/cumparari de bilete, cuantumul respectiv va fi repus in vanzare, pe acelasi site specializat, partener oficial al FRF, www.biletefotbalonline.ro.

Pentru a putea vizualiza situatia biletelor, este necesara crearea de conturi pe site-ul mentionat, doar posesorii de conturi beneficiind de acces la aceasta situatie si avand posibilitatea de a achizitiona bilete, daca ele vor fi repuse in vanzare. Reamintim faptul ca principiul ramane neschimbat, adica ", se precizeaza pe frf.ro.

Tichetele puteau fi comandate doar in perioada 28 noiembrie (de la ora 12) pana la 18 decembrie (ora 12).

Cele mai ieftine tichete au fost la peluze (100 de lei - categoria a IV-a). Au urmat apoi biletele de 150 de lei pentru categoria a III-a (Tribunele I si II si o parte din peluze), cele de 250 de lei pentru categoria a II-a (Tribuna I si a II-a) si cele din categoria I (500 de lei, locuri central la cele doua tribune).

Vezi aici clipul de prezentare al finalei Europa League de la Bucuresti: