Dan Petrescu si-a prelungit intelegerea cu formatia Kuban Krasnodar, actuala intelegere dintre antrenorul roman si formatia din prima liga de fotbal a Rusiei fiind valabila pana pe 30 iunie 2015, informeaza fckuban.ru.

Dan Petrescu in momentul semnarii noului contractFoto: fckuban.ru

"Kuban a demonstrat ca a devenit o echipa importanta in Rusia, sub conducerea lui Dan Petrescu. Sunt fericit ca i-am prelungit contractul antrenorului nostru, ne dorim continuitate. Sunt optimist ca putem chiar sa prindem un loc care sa ne permita participarea in cupele europene. Era, zic eu, o mutare logica semnarea unei noi intelegeri, ambele parti sunt multumite", a declarat Suren Mkrtchyan, presedintele celor de la FC Kuban Krasnodar.

"Vreau sa va explic motivele pentru care sunt multumit de aceasta prelungire a contractului. In primul rand, sunt fericit la Krasnodar. In al doilea rand, sunt fericit sa lucrez la aceasta echipa, cu acesti jucatori. De asemenea, sunt in relatii foarte bune cu conducerea formatiei, de la presedinte si pana la patron. Nu in ultimul rand, publicul a fost mereu aproape de echipa, iar acest lucru nu poate decat sa ma bucure", a precizat Dan Petrescu.

Vechea intelegere dintre Dan Petrescu si Kuban era valabila pana la 31 decembrie 2012. Conform presei din Rusia, noul salariu al antrenorului roman s-ar situa undeva in jurul sumei de doua milioane de euro pe an (un milion de euro primea tehnicianul conform vechiului contract).

In acest moment, Kuban se afla la o distanta de cinci puncte fata de Rubin Kazan, echipa care se afla pe cinci, ultimul loc care duce in cupele europene. Formatia din Krasnodar a obtinut promovarea in prima liga de fotbal a Rusiei in sezonul trecut, iar in aceasta stagiune a reusit performata de a se califica in play-off.