Videoclipul oficial al finalei Europa League din 2012 a fost lansat, ultimul act al competitiei urmand sa se desfasoare pe "Arena Nationala", in data de 9 mai. Imaginile din materialul de prezentare infatiseaza etapele realizarii noii arene bucurestene: de la demolarea vechiului stadion "Lia Manoliu" si pana la finalizarea "Arenei Nationale".

Finala Europa League, pe "Arena Nationala"Foto: Captura YouTube

Pana in cursul zilei de luni, tichetele de 500 de lei pentru marea finala (destinate exclusiv romanilor) au fost deja epuizate, conform gsp.

Cele 20.000 de bilete destinate Romaniei poti fi achizitionate de pe site-ul www.biletefotbalonline.ro (este nevoie sa-ti faci cont personal). Poti comanda maximum patru tichete din aceeasi categorie. Plata se face exclusiv prin card (VISA Electron, VISA, MasterCard, Maestro).

Tichetele pot fi comandate doar in perioada 28 noiembrie (de la ora 12) pana la 18 decembrie (ora 12).

Cele mai ieftine tichete sunt la peluze (100 de lei - categoria a-IV-a). Urmeaza apoi 150 de lei pentru categoria a-III-a (Tribunele I si II si o parte din peluze), 250 de lei pentru categoria a-II-a (Tribuna I si a-II-a) si categoria I (500 de lei, locuri central la cele doua tribune).

Clipul de prezentare al finalei Europa League de la Bucuresti: