FC Barcelona si-a onorat statutul de mare favorita in Champions League, castigand derby-ul grupei H, pe terenul lui AC Milan. Insa nu a mai fost o demonstratie de "tiki taka": catalanii au suferit pana in ultimele minute pentru a bloca jocul energic al italienilor. Messi, cu un gol din penalty, l-a egalat pe Mario Gomez in clasamentul golgeterilor din UCL.

Messi si Ibrahimovic, dupa Milan - Barcelona 2-3Foto: Reuters

Rezumatul VIDEO Milan - Barcelona 2-3.

"Acesti jucatori ar putea sa castige si cu alt antrenor, dar nu stiu daca eu as putea sa castig cu alti jucatori. Sunt mandru de Barcelona, de faptul ca am castigat si aceasta grupa, si mai ales am facut-o in fata unei echipe foarte puternice, AC Milan" - Josep Guardiola, antrenor Barcelona.

"Un meci cu Barcelona este important pentru ca iti arata nivelul la care ai ajuns. Desi suntem deceptionati, pentru ca am pierdut, avem incredere ca putem realiza asemenea meciuri. In a doua repriza, nu am "citit" corect jocul lor si am omis cateva posibile solutii ofensive. Dar vorbim totusi de Barcelona, cea mai buna echipa din lume, alaturi de Real Madrid!" - Massimiliano Allegri, antrenor Milan.