Seria buna a Stelei s-a oprit la Piatra Neamt: dupa doua succese consecutive (cu Petrolul si Chiajna), echipa pregatita de Ilie Stan a pierdut in fata Ceahlaului. Unicul gol a fost marcat de Stana, in minutul 50: sut-centrare, peste Tatarusanu, din flanc. Dupa etapa a 14-a, Steaua ramane la 11 puncte distanta de liderul Dinamo, echipa pe care o va intalni peste doua etape, pe stadionul din "Stefan Cel Mare".

Ilie Stan, indepartat de la VasluiFoto: AGERPRES

In prima repriza, Steaua a solicitat un penalty la o interventie asupra lui Prepelita, insa arbitrul Marius Avram nu a acordat nimic. Cea mai mare situatie a bucurestenilor s-a consumat in finalul primei perioade, cand Florin Costea, ramas singur, a trimis direct in adversar. La reluare, Stana a inscris unicul gol, cu o executie care l-a surprins pe Tatarusanu.

"Nu vreau sa ma leg de acel penalty... Am avut doi mascarici, doi pacalici, pe acesti doi frati Costea... Il astept pe Mititelu, sa vina sa ii duca la Craiova sa joace acolo, ca aici sunt zero! Tatarusanu doarme, Galamaz doarme si el, cum sa castigi in asemenea conditii?" a declarat patronul Stelei, dupa meci, la "Fanatik".