Romania a castigat amicalul cu Grecia, scor 3-1, iar selectionerul s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai. "Grecii n-au avut aproape nicio ocazie de gol, scorul putea lua proportii. Am facut un joc foarte bun", a precizat selectionerul primei reprezentative.

Victor Piturca Foto: Reuters

"A fost un 3-1 sec, dupa un joc foarte bun. Grecii n-au avut aproape nicio ocazie de gol si in a doua repriza scorul putea lua proportii. Unii jucatori, precum Neagu, Chipciu, Gaman sunt castiguri pentru echipa nationala. In tara s-au spus vorbe urate despre ei, dar au ajuns sa castige de o maniera categorica aceasta partida. Niciun joc nu seamana cu altul, poate am avut mai multe greseli nefortate. Dar in repriza a doua am fost mai buni. Din meciuri pierdute avem de invatat si noi am invatat", a spus Victor Piturca.

"La cald nu va pot spune ce am castigat, dar sunt multumit de Neagu, Chipciu, Torje, Gaman, Papp sau Stefan Radu. Eu daca eram in locul lui Marius Niculae nu veneam, dar stiu ca isi doreste foarte mult sa fie la lot si apreciez ca a venit. Chipciu a facut faza defensiva si a facut-o bine. A creat si panica in atac. Lui Tanase ii prieste Austria, o sa jucam la munte", a completat Victor Piturca (conform Mediafax).