Belgia a castigat partida amicala cu Romania, scor 2-1, tricolorii evoluand mult sub asteptari in prima repriza. "Avand in fata un adversar modest in primele 45 de minute, Belgia a condus ostilitatile. Puteam invinge mai clar", au titrat jurnalistii belgieni dupa meciul de vineri, conform Medifax.

Belgia, peste Romania in amicalul de vineri Foto: Reuters

"Avand in fata un adversar modest in prima repriza, Belgia a condus cu 2-0, apoi romanii i-au speriat pe dracii rosii in finalul jocului" - Le Soir.

"Belgia a dominat in prima repriza, a luat avans pe tabela, dar in partea a doua a avut ceva dificultati, iar jucatorii din Carpati au redus din handicap si au ratat un 11 metri. Dracii au scapat de egalare gratie lui Gillet, dar puteau invinge mai clar " - La Derniere Heure.

"Belgia a castigat dupa un meci palpitant. Dracii rosii au avut si un gol anulat pe nedrept in prima repriza, al lui Witsel, a avut si o bara. Belgia a jucat in forta, apoi Romania a revenit surprinzator si a marcat prin Niculae, iar Gillet s-a opus egalarii. Ar fi fost nedrept, chiar daca Belgia a jucat mai slab in repriza secunda. Belgia a parasit terenul cu o victorie meritata" - De Morgen.

"Belgia a aratat doua fete: una frumoasa in primele 45 de minute, alta mai urata dupa pauza. Gillet a asigurat victoria" - Sporza.

"Romania n-a aratat prea multe in prima parte a jocului, dar a revenit in repriza a doua. Gillet, care n-a avut mari batai de cap pe durata meciului, a aparat un 11 metri" - RTL.

"Nationala Belgiei a avut o prima repriza excelenta, a fost mult mai prezenta in joc. Per total, Belgia a fost stapana partidei" - RTBF.

"Desi s-a terminat 2-1, Belgia a ratat si alte sanse bune, dar in final portarul Gillet a facut ca romanii sa nu obtina o egalare nesperata" - De Standaard.

"Stadionul Sclessin a vibrat. Belgia a dominat, a pasat rapid si a controlat meciul. Romania a incercat sa speculeze pe contraatac, dar a lipsit concentrarea, iar jocul gazdelor a fost usurat. In final, s-a evidentiat Gillet, parand penaltiul executat de Rat" - Belgium Soccer.

"Romania a aratat o fata dezamagitoare in prima repriza" - Walfoot.