Stefan Radu (Lazio Roma) se afla in vizorul formatiei Inter, internationalul roman avand sanse mari sa ajunga la Milano in locul lui Cristian Chivu (nu ii va fi prelungit contractul scadent in vara lui 2012), informeaza presa din Peninsula.

Stefan Radu (stanga) ar putea ajunge la InterFoto: Reuters

"Chivu are contractul scadent in iunie, iar anturajul sau a declarat ca niciun oficial al lui Inter nu a deschis negocieri pentru prelungirea întelegerii. Impresia este ca problemele fizice ale jucatorului roman au cântarit în decizia clubului. Chivu are oferte din Anglia, iar gruparea Liverpool s-a aratat dispusa sa-l achizitioneze in ianuarie, dar fara sa plateasca vreo indemnizatie de transfer" - ilsussidiario.net.

"De la un roman la altul. Cum Chivu pare sa plece, Inter s-a gandit la Stefan Radu, fundasul stanga al echipei Lazio, care este pe placul nerazzurri-lor de mai mult timp. Radu si-a reinnoit contractul cu Lazio, dar este clar ca o oferta din partea celor de la Inter ar schimba lucrurile. Insa va fi dificil de tratat cu Lotito (n.r. presedintele lui Lazio), care este o nuca tare, iar raporturile dintre Inter si Lazio sunt un pic reci dupa transferul lui Pandev. Radu ar fi perfect pentru noul Inter, tinand cont ca este tanar si este fundas stanga de meserie si astfel nu ar fi constrans sa joace un alt rol, cum a fost in cazul lui Chivu", au conchis jurnalistii de la ilsussidiaro.net, conform Mediafax.

In varsta de 31 de ani, Cristi Chivu a sosit la Inter in anul 2007, venind de la AS Roma in schimbul sumei de 18 milioane de euro. Salariul fundasului roman este de aproximativ 5,5 milioane de euro.

Stefan Radu (25 de ani, 1.83 metri) a ajuns la Lazio in 2008, fundasul fiind transferat de la Dinamo. A ajuns, gratie evolutiilor bune, unul dintre titularii formatiei de pe "Olimpico".