Antonio Cassano a fost operat pe cord in cursul zilei de vineri, interventia chirurgicala fiind un succes, informeaza Gazzetta dello Sport. Atacantul Milanului va fi nevoit sa ia o pauza de pana la sase luni, medicii precizand ca internationalul italian nu va avea nicio problema in a reveni pe teren.

Antonio Cassano (stanga, AC Milan)Foto: Reuters

In varsta de 29 de ani, Cassano s-a simtit rau in timpul drumului Roma-Milano, fotbalistul avand dificultati de vorbire si miscare, vedere incetosata, dezorientare si o stare nefireasca de oboseala. Dupa mai multe teste si o internare de 72 de ore, s-a descoperit ca fotbalistul a suferit un accident vascular cerebral.

Conform medicilor, fotbalistul s-a simtit rau din cauza unei ischemii cerebrale, care nu i-a provocat insa leziuni neurologice grave.

Lui Cassano i-a fost gasita o gaura de aproximativ doi milimetri in diametru intre cele doua atrii ale inimii, aceasta afectiune fiind la baza problemelor cardiace.

Nascut pe 12 iulie 1982, Cassano a venit la AC Milan in iarna lui 2011, de la Sampdoria. De la inceputul sezonului de Serie A, Antonio a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Massimiliano Allegri.