Rapid (cu Legia Varsovia, in deplasare) si Steaua (cu Maccabi Haifa, acasa) au doar varianta victoriei pentru a ramane cu sanse reale de calificare in primavara Europa League. A treia reprezentanta a Romaniei, FC Vaslui, se poate multumi si cu o remiza impotriva celor de la Sporting Lisabona (la Piatra Neamt), in conditiile in care Lazio si Zurich vor incheia la egalitate. Toate partidele vor fi LiveText pe HotNews.ro.

Minge de fotbalFoto: Dppi/Joaquin Corchero / Zuma Press / Profimedia

Legia - Rapid (20.00 - ProTV direct)

Giulestenii au pierdut partida tur contra celor de la Legia, iar pentru a ramane cu sanse reale de calificare au nevoie de trei puncte in aceasta seara. Polonezii promit o atmosfera mai fierbinte decat pe "Giulesti" si iau in considerare doar varianta victoriei. O infrangere i-ar elimina practic pe rapidisti din cupele europene.

Echipe probabile:

Legia: Kuciak - Jedrzejczyk, Wawrzyanik, Komorowski, Zewlakow - Vrdoljak, Gol, Rybus - Radovic, Borysiuk - Ljuboja

Rapid: Straton - Bozovic, Burca, Antonio, Rui Duarte - Herea, Alexa, Teixeira, Deac, Cassio, Sburlea.

Clasament:

1 PSV 9

2 Legia 6

3 Rapid 3

4 Hapoel 0

FC Vaslui - Sporting Lisabona (20.00 - Dolcesport si Sport.ro direct)

Vasluiul spera intr-un rezultat pozitiv impotriva celei mai bune echipe din grupa, Sporting Lisabona. Fara Wesley (suspendat de UEFA), echipa lui Viorel Hizo s-ar multumi si cu o remiza in fata lusitanilor. Rezultatul poate fi bun in conditiile in care Lazio si Zurich ar incheia la egalitate pe "Stadio Olimpico" din Roma.

Echipe probabile:

FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Papp, Farkas, Milisavjlevici - Gladstone, Pavlovic - Buhaescu, Adailton, Sanmartean - Y. Bello.

Sporting: Marcelo - Perreira, Rodriguez, Carrico, Evaldo - Carillo, Fernandes, Rinaudo, Schaars - Bojinov, Rubio.

Clasament:

1 Sporting 9

2 FC Vaslui 2

3 FC Zurich 2

4 SS Lazio 2.

Steaua - Maccabi Haifa (22.00 - ProTV direct)

Dupa umilinta din tur (0-5), Steaua vrea sa se razbune impotriva celor de la Maccabi. Pe "Arena Nationala" vor fi aproape 40.000 de suporteri, iar Ilie Stan spera intr-o victorie care sa ii aduca pe ros-albastri pe linia de plutire. In cazul unui succes, Steaua poate spera la primavara europeana. O infrangere este similara cu eliminarea din Europa League.

Echipe probabile:

Steaua: Stanca - Martinovic, Gardos, Geraldo, Latovlevic - Rusescu, Bourceanu, Brandan, Cristi Tanase - Tatu, Mihai Costea.

Maccabi: Davidovitch - Meshumar, Buljat, Dgani, Twatha - Yahaya, Cohen - Golasa, Katan, Vered - Amasha.

Clasament:

1 Schalke 7

2 Maccabi Haifa 6

3 Steaua 2

4 AEK Larnaca .