Antonio Cassano va lipsi cateva luni de pe terenul de fotbal (pana la sase luni), fotbalistul celor de la AC Milan urmand sa fie operat pe cord, informeaza clubul italian pe site-ul oficial. Atacantul a suferit un accident vascular cerebral in urma cu cateva zile, dupa partida castigata de milanezi contra Romei (3-2).

Antonio CassanoFoto: acmilan.com

In varsta de 29 de ani, Cassano s-a simtit rau in timpul drumului Roma-Milano, fotbalistul avand dificultati de vorbire si miscare, vedere incetosata, dezorientare si o stare nefireasca de oboseala. Dupa mai multe teste si o internare de 72 de ore, s-a descoperit ca fotbalistul a suferit un accident vascular cerebral.

Conform medicilor, fotbalistul s-a simtit rau din cauza unei ischemii cerebrale, care nu i-a provocat insa leziuni neurologice grave. Cassano va fi operat (va fi o interventie cu grad de risc redus) in urmatoarea perioada, internationalul italian urmand sa lipseasca cel mult sase luni de pe terenul de fotbal.

Lui Cassano i-a fost gasita o gaura de aproximativ doi milimetri in diametru intre cele doua atrii ale inimii, aceasta afectiune fiind la baza problemelor cardiace.

Nascut pe 12 iulie 1982, Cassano a venit la AC Milan in iarna lui 2011, de la Sampdoria. De la inceputul sezonului de Serie A, Antonio a fost unul dintre cei mai buni jucatori ai lui Massimiliano Allegri.