Dragos Enache, suporterul Petrolului care l-a agresat pe George Galamaz, a primit, luni, mandat de arestare pentru 29 de zile. "Lui Dragos Enache i-a fost deschis un dosar penal, sub aspectul savarsirii a doua infractiuni, respectiv ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice", se precizeaza in comunicatul Parchetului General.

Dragos Enache este acuzat de savarsirea urmatoarelor infractiuni: Ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

''Din datele cauzei a rezultat ca in timpul desfasurarii partidei de fotbal, Petru Dragos Enache, aflat in tribune, a patruns pe terenul de joc si a aplicat o puternica lovitura, cu un obiect contondent, fotbalistului echipei Steaua, George Galamaz. Urmare agresiunii, fotbalistul a fost, initial, transportat la Spitalul Judetean Ploiesti, apoi la o unitate spitaliceasca din Bucuresti, unde, in functie de evolutia starii medicale a acestuia, se va stabili incadrarea juridica a acestei fapte'', se arata in comunicatul Parchetului General.

"Potrivit buletinului de analiza toxicologica, Dragos Petru Enache se afla sub influenta unei substante psihotrope (drog de mare risc)", se precizeaza intr-un comunicat al Parchetului Instantei Supreme, conform Mediafax.

Cine este Enache Dragos

Dragos Stefan este unul dintre liderii galeriei Petrolului ("Lupii Galbeni"), acesta fiind domiciliat in comuna Paulesti. Interesant este faptul ca Enache este vecin cu Valeriu Rachita, tehnicianul ploiestenilor. Face parte din factiunea denumita "Drogatii".

A fost implicat de-a lungul timpului in mai multe incidente violente, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai rai suporteri ai Petrolului. Conform gsp, incidentul de duminica seara a fost premeditat, totul fiind pus la cale inca de acum un an de zile.

In perioada in care Petrolul evolua in Liga 2, Dragos Stefan l-a batut pe Alin Liuba (in urma cu un an si zece luni), jucator al formatiei Tricolorul Breaza. Liuba nu a mai putut continua, fiind inlocuit.