Bucuria victoriei Milanului pe terenul celor de la AS Roma (scor 3-2 in etapa cu numarul noua din Serie A) a fost umbrita de problemele de sanatate ale atacantului Antonio Cassano. In avion, la intoarcerea la Milano, fotbalistul a avut mari dificultati in a vorbi si in a se deplasa, informeaza Gazzetta dello Sport. Medicii nu au reusit deocamdata sa dea un verdict, recomandarea fiind aceea ca jucatorul sa stea departe de gazon, cel putin pentru moment.

Antonio Cassano (stanga, AC Milan)Foto: Reuters

In varsta de 29 de ani, Cassano s-a simtit rau in timpul drumului Roma-Milano, fotbalistul avand dificultati de vorbire si miscare, vedere incetosata, dezorientare si o stare nefireasca de oboseala. In pofida analizelor efectuate, medicii nu au putut da un diagnostic.

"Antonio nu este bine, iar in acest moment se afla sub investigatie. Vom vedea cum va evalua starea lui de sanatate in urmatoarea perioada", a declarat Rudy Tavana, medicul celor de la AC Milan.

Una dintre ipoteze ar fi aceea conform careia ar fi aparut o irigare necorespunzatoare a creierului (ischemie cerebrala). Staff-ul medical al campioanei Italiei nu a putut preciza cand va reveni Cassano pe teren, atacantul nefiind convocat pentru meciul cu BATE Borisov din Champions League (se va disputa marti, 1 noiembrie, 21.45).