Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) i-au prezentat, luni, invinuirile in dosarul dezafilierii U Craiova de la Federatia Romana de Fotbal, presedintelui clubului de fotbal Otelul Galati, Marius Stan, care s-a prezentat la sediul DNA, relateaza Agerpres.

Marius Stan Foto: AGERPRES

La iesirea din sediul DNA, Marius Stan a spus ca este invinuit de procurori de abuz in serviciu, insa a declarat ca s-a abtinut la votul prin care Comitetul Executiv al FRF a decis dezafilierea Universitatii Craiova.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, este asteptat, luni, la sediul DNA, pentru a i se aduce la cunostinta invinuirile in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova de la FRF.

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a declarat, pe 27 octombrie, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie, ca patronul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, ar fi trebuit sa atace hotararea FRF in instante civile, asa cum se prevede in regulamentele federatiei.

"Retineti ce spun: Mititelu trebuia sa ne dea in instante civile, asa scrie la regulament. Veniti la mine la Liga sa va dau un regulament sa-l cititi. El trebuia sa ne atace in instanta civila daca acest comitet federal gresea", a declarat Dumitru Dragomir.

Acesta a mai spus ca daca este vinovat, va suporta consecintele legii, dupa care a acuzat presa ca vrea sa-l vada plecat din conducerea fotbalului si a intrat intr-o disputa verbala cu jurnalistii.