Partida Petrolul - Steaua a fost suspendata (inainte de pauza) dupa ce George Galamaz a fost lovit puternic de un sustinator al Petrolului. Enache Dragos, agresorul fundasului, face parte din grupul "Drogatii", iar inainte de meciul de duminica seara consumase droguri, dupa cum arata rezultatele preliminare efectuate la Spitalul Judetean Ploiesti.

Incidente grave la Petrolul - Steaua Foto: AGERPRES

Vezi aici imagini cu incindentul de la Ploiesti, imagini Digisport.

Imediat dupa ce l-a lovit pe Galamaz, Enache a fost dus de catre jandarmi la Spitalul Judetean din Ploiesti, acolo unde i-au fost recoltate probe de sange. Conform rezultatelor preliminare, agresorul consumase droguri, cel mai probabil amfetamina, dupa cum informeaza gsp.ro. In plus, acesta a precizat fortelor de ordine ca a baut mai multe beri.

Cine este Enache Dragos

Dragos Stefan este unul dintre liderii galeriei Petrolului ("Lupii Galbeni"), acesta fiind domiciliat in comuna Paulesti. Interesant este faptul ca Enache este vecin cu Valeriu Rachita, tehnicianul ploiestenilor. Face parte din factiunea denumita "Drogatii".

A fost implicat de-a lungul timpului in mai multe incidente violente, fiind cunoscut drept unul dintre cei mai rai suporteri ai Petrolului. Conform gsp, incidentul de duminica seara a fost premeditat, totul fiind pus la cale inca de acum un an de zile.

In perioada in care Petrolul evolua in Liga 2, Dragos Stefan l-a batut pe Alin Liuba (in urma cu un an si zece luni), jucator al formatiei Tricolorul Breaza. Liuba nu a mai putut continua, fiind inlocuit.

I-a fost intocmit dosar penal

"Agresorului i-a fost deschis dosar penal pentru lovire si alte violente, perturbarea linistii publice si ultraj contra bunelor moravuri. Clubul risca amenda intre 5.000 si 50.000 de lei" - Reprezentant al Jandarmeriei.

Starea lui Galamaz este stabila

"Galamaz este bine acum, este stabil. Diagnosticul este un traumatism craniocerebral prin agresiune. Se exclude din fericire fractura osului zigomatic. El va ramane internat pentru investigatii suplimentare. Exista in continuare suspiciunea unei fisuri a timpanului drept. In urmatoarea perioada vom afla mai multe despre acest diagnostic. Toate investigatiile de pana acum exclud varianta unei operatii. Este doar tumefactie, osul este integru si se exclude orice hematom intercranian. Trebuie sa finalizam toate investigatiile, dar din punct de vedere sportiv vorbim de o pauza de cel putin o saptamana. George Galamaz este insa in afara oricarui pericol, iar acum nu mai este nici in stare de soc" - Radu Paligora, medic Steaua, conform Mediafax.