Dupa ce partida dintre Petrolul si Steaua a fost intrerupta la pauza, stadionul "Ilie Oana" este in pericol sa fie suspendat pana la un an de zile, informatia fiind facuta publica de catre Dumitru Dragomir, presedintele LPF. Lovit cu pumnul de un suporter ploiestean, George Galamaz a suferit o fractura de os zigomatic, fundasul stelist putand fi operat in urmatoarea perioada: "Are probleme cu auzul", a spus directorul sportiv al Stelei, Narcis Raducan.

"Situatia lui Galamaz este foarte grava si la prima vedere ar avea nevoie de o operatie. Se incearca transferul lui in Bucuresti. Tatarusanu are o rana deschisa, probleme cu auzul si ameteli. Clar nu putea sa mai continue. Nu mai avem portari in lot si speram ca eliminarile sa fie judecate corect la comisii" - Narcis Raducan, directorul sportiv al Stelei, la Sport.ro.

"Normal ca sunt suparat. Galamaz are fractura craniana, nu se poate asa ceva. Am luat si doua cartonase rosii la Razvan Stanca si Novak Martinovic, nu e normal. Sper sa le anuleze, jucatorii au vrut sa il apere. Sa vedem ce se intampla la Comisii. Jocul a fost frumos, alert, am facut o repriza buna, am dat doua goluri. Nu e presiune la Steaua. Nu se compara , aici vorbim despre un criminal" - Ilie Stan, antrenor Steaua (Digisport).

"Ma asteptam sa se intample asa ceva cu fanii din Ploiesti. Acesti oameni n-au nimic in comun cu sanatatea mintala. Nici acum o suta de ani nu se intampla asa ceva. Arbitrul a procedat in litera regulamentului! Suta la suta este vinovata Jandarmeria, trebuia sa intre imediat pe teren si pe stadion. Martinovici trebuia eliminat, putea sa-l omoare cand l-a lovit cu piciorul. Nu va spun ce decizie va da Comisia in cazul lui, nu e treaba mea. Stanca si Martinovici vor fi suspendati conform regulamentului"- Dumitru Dragomir (Digisport), presedintele LPF.

"Acel individ a lovit miseleste. Galamaz se putea apara daca il avea. Se pare ca a avut ceva in mana, un box sau un obiect metalic. Initial nu am crezut ca este atat de grav" - Helmuth Duckadam (Sport.ro).

"De la inceputul campionatului toti au crezut ca au ceva impotriva galeriei Petrolului. Li s-au ridicat suspendarile si vedeti ce s-a intamplat. Este un efectiv prea mic de jandarmi pentru numarul suporterilor. Eu spun ca daca in 10 minute nu se rezolva problema cu galeria, nu trebuie reluat meciul. Sunt multe articole din regulament in care poate fi incadrat acest meci" - Alexandru Boc, vicepresedinte LFP, la Sport.ro.