Dupa ce au pierdut ultimele partide disputate in Europa League, Steaua si Rapid se vor duela in cea mai importanta partida a etapei cu numarul XI din Liga 1. Aflati la 11 puncte in spatele liderului Dinamo, ros-albastrii au mare nevoie de o victorie, in timp ce giulestenii s-ar putea apropia, in cazul unui succes, la doar doua lungimi de prima pozitie. Meciul va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20.00.

Steaua vs RapidFoto: HotNews / DP

Partida Steaua - Rapid se va juca cu noul stadion acoperit, acest lucru fiind o premiera pentru "Arena Nationala".

Daca Steaua se afla in fata primului meci pe noua arena bucuresteana, Rapidul a bifat deja doua partide: infrangeri cu PSV si Legia Varsovia in Europa League.

Conform organizatorilor, peste 30.000 de bilete au fost vandute pana in ziua meciului, casele de bilete urmand sa fie deschise pana in jurul orei 16.00.

Partida dintre Steaua si Rapid va putea fi urmarita de aproximativ 20% dintre romani, numarul total de clienti ai DolceSport fiind de 1,2 milioane, conform gsp.

Click aici pentru rezultate si clasament.

Echipe probabile:

Steaua: Stanca - Martinovic, Iliev, Geraldo, Latovlevic - Brandan, Prepelita, Bourceanu, Tanase - Tatu, Mihai Costea. Antrenor: Ilie Stan.

Rapid: Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio,Burca, Bozovic - Teixeira, Alexa, Herea - Deac, Pancu, Surdu. Antrenor: Razvan Lucescu.

Lucruri interzise spectatorilor la meciul Steaua vs Rapid:

a) cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)

b) cu bauturi alcoolice

c) sub influenta alcoolului

d) cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)

e) cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)

f) cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc

g) cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm

h) cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel şi la violenta publica

i) cu camere de filmat de tip handycam.