Marius Stan, presedintele Otelul Galati, le-a cerut jucatorilor sa renunte la ideea grevei pe care o anuntasera pentru meciul de sambata seara: fotbalistii dunareni au amenintat ca nu intra pe teren la partida cu Tg. Mures, daca nu isi primesc primele pentru castigarea campionatului. "Saptamana viitoare isi vor lua banii. Au intrat in conturile noastre 6,8 milioane de euro de la UEFA, dar cineva din conducere nu a semnat pana acum pentru efectuarea platilor catre jucatori", a declarat Stan.

Marius Stan Foto: AGERPRES

Oficialul Otelului, intr-un conflict mocnit cu consiliul de administratie, a promis jucatorilor ca se va implica pentru ca acestia sa beneficieze de drepturile stabilite prin contract: pentru castigarea campionatului, fiecare fotbalist trebuie sa primeasca un bonus de aproximativ 100.000 de euro (in functie de minutele jucate).

"Nu pot antrena o echipa nemultumita - in fiecare zi, vin jucatorii sa ma intrebe cand isi primesc banii. Este posibil sa nu jucam sambata" - Dorinel Munteanu, declaratie facuta vineri, in conferinta de presa dinaintea jocului de la Tg. Mures (sambata, ora 21.00).

Totodata, Marius Stan a dezvaluit un amanunt incredibil legat de organizarea meciului cu Manchester United: pentru ca acelasi consiliu de administratie nu semnase plata catre societatea care se ocupa de "National Arena", Otelul a fost pe punctul de a nu putea disputa jocul din Champions League!