Dinu Gheorghe nu mai este presedintele Rapidului, informatia fiind confirmata de catre George Copos, patronul giulestenilor. "Din pacate, n-am reusit sa-l tin la echipa. Regret acest lucru, ma doare decizia plecarii, dar Rapidul trebuie sa mearga mai departe", a precizat Copos in cadrul unei conferinte de presa.

Dinu Gheorghe si Razvan Lucescu, din nou impreuna la Rapid Foto: AGERPRES

"Imi pare rau ca Dinu Gheorghe a renuntat la contractul de management si a luat hotararea de a nu mai lucra la Rapid. Domnia sa a depus o astfel de cerere inca din luna septembrie si l-am rugat atunci sa continuam. Din pacate in luna octombrie a venit cu aceeasi adresa catre Consiliul de Administratie, am incercat si atunci sa-l conving, ca viata e complicata... Din pacate nu am reusit. Astazi (nr. vineri) Consiliul de Administratie si, respectiv, Adunarea Generala, a luat decizia sa fim de acord cu încetarea contractului de management", a declarat George Copos in cadrul unei conferinte de presa (Mediafax).

"Nicio parte nu va fi obligata sa plateasca suma de 400.000 de euro care era stipulata in contractul de management. Aveam stipulata acea suma pentru a avea o echipa, continuitate si un presedinte executiv care sa aiba continuitate. Din pacate n-am reusit acest lucru si regret. Dinu Gheorghe mi-a fost prieten, imi este prieten si sper ca va fi si in continuare. Ma doare aceasta decizie, dar Rapid trebuie sa mearga mai departe", a completat George Copos.