Cristian Chivu este, conform presei din Peninsula, pe picior de plecare de la Inter Milano, in locul fundasului roman formatia din Serie A urmand sa-l aduca pe Juan Jesus (20 de ani), de la International Porto Alegre.

Cristi Chivu Foto: Reuters

"Juan Jesus este considerat un Maicon al partii stangi a apararii si in plus este mult mai tanar (n.r. - Maicon are 30 de ani). O afacere importanta pentru Inter in perspectiva. Chivu ar putea pleca in urmatoarea perioada de transferuri, in iarna, pretul cartii fundasului roman este de aproximativ 5 milioane de euro, iar aceasta suma ar putea fi girata apoi pentru achizitionarea lui Juan Jesus. Afacerea pare a fi aproape de concretizare", se precizeaza pe webnotizie.net, conform Mediafax.

Gazetarii din Peninusula mai precizeaza ca Juan ar putea ajunge la Milano pentru 6 milioane de euro, suma care ar putea fi acoperita in mare parte din vanzarea lui Chivu.

In varsta de 31 de ani, Cristi Chivu a sosit la Inter in anul 2007, venind de la AS Roma in schimbul sumei de 18 milioane de euro. Salariul fundasului roman este de aproximativ 5,5 milioane de euro.